1 Ocak 2024 Pazartesi

Ocak.

Yılın son günlerinde kendime bir kolye aldım. Yeni yıl yaklaştığı için hediyelik eşyalarla dolu tezgahlar açılmıştı. Ben de bu tezgahlara göz gezdiriyordum ve gözüm kolyelere takıldı. Bu kolyelerin ucunda doğal taşlar vardı. Oldum olası böyle spiritüalizme de kayan inançtır, manifesttir, totemdir şeylerine meraklıyımdır. Ben de kendime bir kolye aldım. O sırada hangi kolyeyi seçsem bilemedim ve karar vermem beş on dakikamı aldı. Böyle yazınca kulağa kısa gibi geliyor ama bir süre kararsız kaldım diyebilirim. Hem, hangi taşın tam olarak ne özelliği var onu da bilmiyordum. Hemen google'dım. Tabii bununla da bitmedi. Giysilerime de uyacak bir taş olsun istemiştim. :) Baktım işin içinden çıkamıyorum beni en çok çeken taşa uzandım. Akuamarin taşıymış bu aldığım. 

''Akuamarin taşı, sahibine güçlü bir enerji sağlar ve zihinsel berraklık, dinginlik ve huzur sağlar. Ayrıca stresi azaltmaya ve bireye daha yüksek bir farkındalık ve ruhsal uyanıklık sağlamaya yardımcı olabilir.'' yazıyordu google'da. Gerçi satıcı abla bana sitrin taşını önermişti. O da bolluk bereket, motivasyon vb. taşıymış sonradan öğrenmiştim. Onu mu alsaymışım diye bir süre düşünmedim değil. :) Ama yine de kolyemi çok sevdim. Aldığım zamandan beri de genelde boynumdaydı. Sanırım birbirimize ısındık.

Yeni bir yılın ilk ayı. Tanıdığım ve sevdiğim insanlara yılın son gününde yeni yıl mesajı gönderdim. Bu da benim enerjimi yükseltti. Onlar da bana güzel dileklerini ilettiler tabi. Güzel enerjiler vermek ve akabinde güzel enerjiler almak. İşte, asıl güzellik de burada. Bu yıl böyle geçsin sevgili okur. Güzel enerjiler verelim, güzellikler verelim kendimize, çevremize; sevdiklerimize, tanıdıklarımıza, tanımadıklarımıza, hayvanlara, doğaya... Sonra da güzel enerjiler alalım.

Güzel bir ay, güzel bir 2024 dilerim.

Çok sevgiler.

:)


bir şeyler dinlemek için tıklayabilirsin.




14 yorum:

  1. Tam senlik bir kolye seçmişsin. Seni anlatan. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel yapmışsın kolyeyi almakla, güle güle kullan😊 Taşlara ben de meraklıyım ve severim. Sitrin taşını cüzdanıma koyarım genelde. Ametist taşını çok severim. Senin aldığın taşı da çok severim, mükemmel bir taştır😊
    Sana uğur ve şans getirsin😊 Umarım 2024 sana çok uğurlu gelir, çok güzel bir yıl geçirirsin, yeni yılın kutlu olsun😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim zaten küçük bir şey ama pozitif anlam yüklediğim için bana iyi hissettirdi. :)
      Teşekkür ederim, ben de güzel bir yıl dilerim. Çok sevgiler. :)

      Sil
  3. kolyeyi takınca aynaya bakma çünkü aynanın içindekiler kıskanır seniii :) hehehe şaka şaka :) yanlış inanç bak sakın inanmaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan, güzel bir yıl olmasını diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben de güzel bir yıl dilerim. :)

      Sil
  5. Keşke kolyenin bir resmini paylaşsaydınız çok merak ettim güle güle kullanın :)
    2024 ve bundan sonraki yılların daha güzel ve hayırlı olması dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de düşündüm ama yazıyı yazdığım anda çekmemiştim ve yükleyemeyecektim, sonra da kaldı. Teşekkür ederim. :)
      İnşallah öyle de olur. Bu yıla severek girdim. Hatta son birkaç yıldır bu yıla girerken taşıdığım umudun u'su bende yoktu :) Bu yıl kendimi hem dışarıdan gelecek fırsatlara açıyorum ve bir şey belli değilken karamsar düşünmüyorum hem de kendim, kendim için yapacağım, yapacağım şeyleri. 2023 bana dış etkenlere çok takılmayıp sadece kendime yoğunlaşmam gerektiğini öğretti. Bu bakımdan, özgürleşmiş hissediyorum bile diyebilirim.
      Bunun yanı sıra tabi küresel anlamda da iyilik, sağlık, barış, huzur diliyorum...
      Yorumunuz ve ziyaretiniz için teşekkür ederim. Güzel bir yıl dilerim. :)

      Sil
  6. Kolyeyi merak ettim, aynı şeyi diyecektim paylaşsaydın diye :). Ben pek bu tarz şeylere inanmam ama uğur getirmesini dilerim! Yeni yılınız da güzel geçer umarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, yeni yıl hepimiz için güzel geçer umarım. :)

      Sil
  7. Güle güle kullan kolyeni İlkay :) Ben de noel babalı kolye aldım yılın son günü :D Yeni yıllarda takarım artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, senin kolyen de tatlıymışş :) Geçmiş yeni yılın kutlu olsun :D Her anlamda güzel bir yıl geçirmeni diliyorum <3

      Sil

Diğer yazılarıma da göz atabilirsiniz.